header_1
WinkelwagenZoeken

Oorbellen Clover

Oorbellen Clover
Oorbellen Clover
Oorbellen Clover
€ 7.95
Voorraad: 1
Aantal
Deze oorbellen zijn gemaakt naar het patroon 'Meridian Earrings' door Kely Dalton Dale van Off The Beaded Path. En wát een mooi oorbellenpatroon is het, echt een van de mooiste die ik ooit heb gemaakt.

Deze mooie blikvangers zijn gemaakt door middel van een rijgpatroon met Toho seed beads in verschillende maten en kleuren; gebroken wit, zacht paars en mintgroen. Deze kleurencombinatie is echt prachtig! Net onder het haakje is gebruik gemaakt van een mooie kraal van facetgeslepen Tsjechisch glas en in het midden van het "klavertje" (omdat de vorm me aan een klavertje 4 doet denken heb ik deze oorbellen 'Clover' genoemd) is een mooie montee gebruikt. Dit is een metalen zetkastje met hierin een kristalletje met AB glans. 

Let op; op de foto waarbij de oorbel op mijn hand ligt komen de kleuren het beste over! Op de andere foto's lijken de groene kralen wat blauwiger dan ze werkelijk zijn.

Oorbellen Clover zijn ca. 5 cm. lang en worden geleverd met rubberen "stoppertjes" om de kans op verliezen te verminderen. Dit zijn wel wat zwaardere oorbellen dan de gemiddelde oorbellen die ik maak, dus niet voor hele gevoelige oortjes... 
Terug naar overzicht

©2019 madebymyr webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop