header_1
WinkelwagenZoeken

Ketting Labyrinth Cream & Topaz

Ketting Labyrinth Cream & Topaz
Ketting Labyrinth Cream & Topaz
Ketting Labyrinth Cream & Topaz
Ketting Labyrinth Cream & Topaz
Ketting Labyrinth Cream & Topaz
€ 9.95
Voorraad: 1
Uitverkocht
De hanger van deze ketting is gemaakt naar het patroon 'Fall Diamond Pendant CRAW' van JRP Designs. De term CRAW slaat op de techniek waarmee deze hanger gemaakt is, namelijk Cubic Right Angle Weave. Hiermee maak je eigenlijk kleine kubusjes, zoals te zien is op de detailfoto van de achterkant van de hanger. CRAW is geen gemakkelijke techniek om onder de knie te krijgen, maar als het kwartje eenmaal valt dan is het erg leuk om te doen en is het resultaat geweldig!  

Deze hanger is gemaakt van crémekleurige Toho seed beads met een prachtige glans, gecombineerd met Tsjechische bicones in topaz (oranje/bruinig) met een AB glans en accentjes van roodbruinige Toho seed beads. De hanger is niet groot, maar door de mooie materialen echt een pláátje! Omdat ik de hanger zelf zo mooi vond heb ik gekozen voor een eenvoudige kunstsuede veter, maar wel afgwerkt met een 'beaded bead', oftewel een kraal gemaakt van kleinere kraaltjes. Hiervoor heb ik dezelfde crémekleurige en roodbruine seed beads gebruikt, gecombineerd met Superduo's (kleine Tsjechische glaskralen met 2 gaten). 

Ketting Labyrinth Cream & Topaz sluit met een zilverkleurige karabijnslotje met een verlengkettinkje en is hierdoor verstelbaar van 55 t/m 61 cm.  
De hanger zelf is ca. 2 x 2 cm exclusief de buitenste rand bicones.
Terug naar overzicht

©2019 madebymyr webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop