header_1
WinkelwagenZoeken

Ketting Chocolate Cake

Ketting Chocolate Cake
Ketting Chocolate Cake
Ketting Chocolate Cake
Ketting Chocolate Cake
€ 11.95
Voorraad: 1
Aantal
Hoe leuk is deze hanger??!
Dit heerlijke stukje chocoladetaart heb ik gemaakt naar het patroon 'Chocolate Gateau Earrings' van Katie Dean. Het is gemaakt met twee verschillende technieken, namelijk de peyote stitch en de brick stitch. Hier zitten behoorlijk wat uurtjes werk in; dit is mijn eerste zogenaamde 3D beadwork en dat gingen met vallen en opstaan, zullen we maar zeggen ;-)

Maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn; een heerlijk chocoladetaartje met glanzende slagroom, allemaal gemaakt van verschillende maten en kleuren Toho seeds beads. De speekwoordelijke (en in dit geval ook letterlijke) kers op de taart is een mooie rode facetkraal van Tsjechisch glas. 

Omdat ik de hanger zelf zó gaaf vond heb ik gekozen voor een eenvoudige rode kunstsuede veter, maar wel afgewerkt met een 'beaded bead', oftewel een kraal gemaakt van kleinere kraaltjes in dezelfde kleuren als het taartje.  

Ketting Chocolate Cake sluit met een zilverkleurige karabijnslotje met een verlengkettinkje en is hierdoor verstelbaar van 53 t/m 59 cm.  
De hanger zelf is ruim 3 cm. hoog. 
Terug naar overzicht

©2019 madebymyr webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop