header_1
WinkelwagenZoeken

Armband Bluebell In Bloom

Armband Bluebell In Bloom
Armband Bluebell In Bloom
Armband Bluebell In Bloom
Armband Bluebell In Bloom
€ 11.95
Voorraad: 1
Uitverkocht
Deze armband is gemaakt naar het patroon 'Bluebell Bracelet' van Teejay Joyce & Linda Genaw van Linda's Crafty Inspirations. Ik ben echt verliefd op dit patroon; super leuk om te maken en het resultaat is echt prachtig. De eerste armband die ik van dit patroon gemaakt heb, heb ik zelf gehouden, maar dit exemplaar laat ik (met stiekem toch een beetje pijn in mijn hart) gaan. 

Armband Bluebell In Bloom is gemaakt met hele mooie groen gemeleerde 2-gats Gemduo kralen, gecombineerd met 2-gats Superduo in een mooie lavendelblauwe kleur, zilverkleurige O-Beads en Toho seeds beads in zacht lila en metallic paars. 

Deze armband draagt echt heerlijk; doordat de kralen zijn geregen op zeer sterk draad (oorspronkelijk visdraad!) zijn ze ontzettend soepel maar ook heel sterk. Ik draag verschillende van dit soort armbanden al jaren zonder problemen. 

Armband Bluebell in Bloom is ca. 19 cm. lang en sluit met een zogenaamd drukslotje, waar ik echt een groot fan van ben! Ik vind ze niet alleen mooi maar ook super handig; ik krijg met gemak met één hand mijn armband dicht. Past bij een polsomtrek van ca. 16,5 tot maximaal 18,5 cm. 
Terug naar overzicht

©2019 madebymyr webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop