header_1
WinkelwagenZoeken

Algemene voorwaarden

Bestelinfo en algemene voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van MadeByMyr. Afwijkingen van deze voorwaarden gelden slechts na uitdrukkelijke schriftelijke aanvaarding door MadeByMyr.

Bestellen
Zodra u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail. Daarin staan alle gegevens die u nodig heeft voor betaling van uw order. Betalen is mogelijk door middel van vooruitbetaling per bank/giro. Verzending onder rembours is NIET mogelijk.
Uw betaling verwacht ik per ommegaande, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. Indien dit door omstandigheden niet lukt, neemt u dan per mail contact op (madebymyr@outlook.com). Indien ik na 5 dagen niets van u gehoord heb en geen betaling heb ontvangen ben ik genoodzaakt uw bestelling te annuleren.
Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling doorgaans nog dezelfde dag, doch uiterlijk binnen twee werkdagen verstuurd.

Verzendkosten
Alle genoemde prijzen op de website van MadeByMyr zijn EXCLUSIEF verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 2,50, bij bestellingen boven € 25,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bij bestellingen buiten Nederland worden de volgende verzendkosten gehanteerd:
Binnen Europa € 5,00 (bij bestellingen boven € 50,00 geen verzendkosten).
Buiten Europa: € 12,50 (bij bestellingen boven € 150,00 geen verzendkosten).

Prijzen
Genoemde prijzen zijn INCLUSIEF 21% BTW, welke gespecificeerd wordt op uw factuur. MadeByMyr behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Cadeauverpakking
Tegen een geringe vergoeding (€ 1,50 per sieraad) kunt u uw gekochte sieraad in laten pakken als cadeau. Het wordt dan verpakt in mooi gekleurd vloeipapier en een leuk organza zakje (wisselende kleuren). Als u hier gebruikt van wilt maken, dan kunt u “Cadeauverpakking” als los artikel toevoegen aan uw order.  Als u iemand écht wilt verrassen kunt u zelfs het mooi verpakte cadeau direct naar de betreffende persoon laten sturen. Ik doe er dan een kaartje bij van wie het cadeau afkomt.  Geef in dit geval duidelijk in het opmerkingenveld aan naar wie het pakje gestuurd moet worden (naam + volledig adres), en welke tekst u op het kaartje wilt hebben. Voor deze optie betaalt u alleen de € 1,50 cadeauverpakkingskosten (en indien van toepassing verzendkosten), maar verder géén bijkomende kosten.

Verzending
Na ontvangst van de betaling worden bestelde goederen zo snel mogelijk, doch binnen twee werkdagen ter verzending aangeboden bij PostNL.  Wij streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren, houdt u er echter rekening mee dat de post niet altijd meewerkt!

Ruilen/reclamaties
Geringe kleur en maatverschillen kunnen voorkomen. Indien u vooraf vragen heeft over een sieraad, bijvoorbeeld over de lengte van een ketting, kunt u mij mailen (madebymyr@outlook.com). Ik probeer uw mail binnen 24 uur te beantwoorden.
Indien u een sieraad beschadigd ontvangt, dient u dit aan mij te melden per mail. Er zal dan uiteraard samen met u naar een passende oplossing worden gezocht.
Ruilen of retourzenden van ongedragen sieraden is mogelijk binnen 7 dagen, zonder opgaaf van reden (met uitzondering van sieraden die in opdracht zijn gemaakt). Indien u een artikel retour zendt, meldt u dit dan vooraf per mail aan mij. Zodra ik het artikel ontvangen heb zal ik zorgdragen dat het bedrag (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen aan u terug gestort wordt. Indien dit door omstandigheden niet lukt neem ik contact met u op.
De verzendkosten bij retourzending zijn voor de klant.

Problemen
Problemen zijn er om opgelost te worden! Mocht er dus een probleem ontstaan, neemt u dan contact met me op (madebymyr@outlook.com) zodat we kunnen proberen er samen uit te komen.

Een paar tips om uw sieraden mooi te houden
Laat parfums, bodylotions en andere cosmeticaproducten minimaal 20 minuten intrekken omdat deze de glans van de materialen nadelig kunnen beïnvloeden. Ook houden sieraden absoluut niet van sporten, baden, zwemmen en douchen.
Onder invloed van huidzuren- en vetten kunnen metalen onderdelen na verloop van tijd wat bruin/groenig uitslaan. Dit is helaas niet te voorkomen. U kunt deze vlekken het beste reinigen met een in spiritus gedrenkt wattenstaafje of een zilverpoetsdoekje dat u om de punt van een satéprikkertje wikkelt. Zo kunt u secuur werken en krijgt u geen vlekken op de andere materialen. Vermijd vallen of stoten. Na het dragen vinden de sieraden het fijn als u ze netjes en liggend opbergt.

Bankgegevens
NL56 RABO 0181 9931 63 t.n.v. M.A.M. Pennings te ‘s-Hertogenbosch.

Copyright
Alle ontwerpen zijn eigendom van MadeByMyr en mogen slechts na schriftelijke toestemming worden gepubliceerd.

Kamer van Koophandel
KvK Oost-Brabant:17184702

©2019 madebymyr webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop